Dimaro stond eerder deze zomer nog op Tomorrowland, vrijdagavond draait hij op de Paulusfeesten.
Volledig scherm
PREMIUM
Dimaro stond eerder deze zomer nog op Tomorrowland, vrijdagavond draait hij op de Paulusfeesten. © Indy Meermans / Alphaphotography

Oostendse topdj Dimaro klaar om feestje te bouwen op Paulusfeesten: “Dit is voor mij thuiskomen”

OostendeVrijdagavond zal een groot feest zijn tijdens de Paulusfeesten met verschillende dj’s die zullen draaien. Tussen die dj’s heb je Oostendenaar Mario Willems of beter bekend als dj Dimaro. Hij heeft al over heel de wereld gedraaid, zo was hij net drie weekends op Tomorrowland te vinden. Nu is hij klaar om opnieuw in zijn thuisstad te komen draaien. We gingen eens polsen of hij er klaar voor is.

 1. KVO niet te spreken over vermeende scheldtirade assistent-ref: “Als wedstrijdleiding een hoofdrol speelt, zijn we fout bezig”
  Voetbal Jupiler Pro League

  KVO niet te spreken over vermeende scheldtira­de assistent-ref: “Als wedstrijd­lei­ding een hoofdrol speelt, zijn we fout bezig”

  Niet alleen de pijnlijke nederlaag in de slotfase ligt KV Oostende zwaar op de maag. Blijkbaar zou de lijnrechter in de daarna ontstane tumult scheldwoorden naar twee KVO-spelers hebben geslingerd. “Arbiters vragen én krijgen al vijftien jaar respect van mij. Waarom ik dan ‘Hou uw bakkes’ krijgt te horen, gaat het mij te ver”, reageert Brecht Capon.
 2. Ook in crisistijd zal Oktoberfoor op volle toeren draaien: “Wij houden onze prijzen gelijk ondanks de stijgende kosten... De bezoekers moeten zich toch kunnen amuseren”
  PREMIUM
  Oostende

  Ook in crisistijd zal Oktober­foor op volle toeren draaien: “Wij houden onze prijzen gelijk ondanks de stijgende kosten... De bezoekers moeten zich toch kunnen amuseren”

  “Vroeger startte de kermis met een verminderingsdag, dat is nu niet meer zo.” Maar niet getreurd: de Oktoberfoor in Oostende, die vrijdag van start gaat, blijft ook in woelige tijden ‘the place to be’ voor wie van kermisplezier houdt. De foorkramers hopen alvast op een goede opkomst, om uit de kosten te geraken.