Hayk Terterian stond jarenlang op de 'Belgium's Most Wanted'-lijst. © rv
Volledig scherm
Hayk Terterian stond jarenlang op de 'Belgium's Most Wanted'-lijst. © rv © rv

Oostendse serieverkrachter heeft corona: nieuw proces weer uitgesteld

OostendeHet tweede proces tegen de Oostendse serieverkrachter Hayk Terterian (33) is opnieuw uitgesteld. De Armeniër blijkt besmet met corona en kon daardoor niet aanwezig zijn. Hij tekent verzet aan tegen de 25 jaar cel die hij in 2015 kreeg voor de verkrachting van negen vrouwen.

  1. Carole (63) ondersteunt zoon Matthieu Bonne (29) tijdens wereldrecordpoging: “Hem zien beuken tegen de wind, dat is pijnlijk om te zien”
    PREMIUM

    Carole (63) onder­steunt zoon Matthieu Bonne (29) tijdens wereldre­cord­po­ging: “Hem zien beuken tegen de wind, dat is pijnlijk om te zien”

    Matthieu Bonne is bezig aan zijn vierde dag van zijn zeven dagen durende uitdaging om zoveel mogelijk kilometers bijeen te fietsen. In zijn kielzog volgt ook mama Carole Nierynck (63). Ze staat met plezier aan de zijde van haar zoon om hem te ondersteunen in een nieuwe sportieve uitputtingsslag, maar is ook — zoals dat bij mama’s wel eens gebeurd — bezorgd. “Ik zie dat hij soms gefrustreerd is door het slechte weer, maar ik geloof in hem.”
    Oostende