Julie Feys en Robin Dehondt uit Oostende, hier met hun katjes Mila (links) en Pipa, runnen vanuit Elsene hun bedrijf Furrniture, waarmee ze moderne en strakke kattenkrabpalen maken.
Volledig scherm
Julie Feys en Robin Dehondt uit Oostende, hier met hun katjes Mila (links) en Pipa, runnen vanuit Elsene hun bedrijf Furrniture, waarmee ze moderne en strakke kattenkrabpalen maken. © Furrniture

Oostends koppel vindt gat in de markt met design kattenkrabpalen: “Geen kitsch, maar stevig en modern meubel”

Oostendenaars Julie Feys (24) en Robin Dehondt (25) richten zich met hun bedrijf Furrniture op de fiere baasjes van katten. Het koppel ging op zoek naar de perfecte krabpaal voor de pluizige vriend des huizes en gooit die nu op de markt. “De doorsnee kattenkrabpaal is kitscherig en een bombastische pluche constructie. Wij gingen op zoek naar een stijlvol design dat past in de woonkamer en tegelijk aantrekkelijk is voor de kat.”

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 1. 60 kandidaten nemen deel aan testdag van Oostendse politie. “Ideaal om kennis te maken met de selectieprocedure”
  Oostende

  60 kandidaten nemen deel aan testdag van Oostendse politie. “Ideaal om kennis te maken met de selectie­pro­ce­du­re”

  Een 60-tal kandidaten kwamen woensdag naar de Koninklijke Stallingen kennismaken met de selectieprocedure om te starten aan een politiecarrière. De deelnemers konden al eens de sportproef afleggen en kijken of ze fit genoeg zijn om te slagen. Er waren daarnaast ook politie-inspecteurs om op alle vragen van de kandidaten te antwoorden. De Oostendse politie kampt met een personeelstekort en hoopt op deze manier meer mensen warm te maken om deel te nemen aan de proeven.