Björn Anseeuw, Bart Tommelein en Wouter De Vriendt mogen de komende jaren opnieuw naar Brussel. Anseeuw en De Vriendt zullen elkaar terugzien in de kamer, Bart Tommelein blijft in het Vlaams Parlement
Volledig scherm
Björn Anseeuw, Bart Tommelein en Wouter De Vriendt mogen de komende jaren opnieuw naar Brussel. Anseeuw en De Vriendt zullen elkaar terugzien in de kamer, Bart Tommelein blijft in het Vlaams Parlement © BELGA

Oostendenaars behouden positie in Brussel, één nieuwkomer voor Vlaams Belang

Oostende zal opnieuw heel wat vertegenwoordigers afleveren naar Brussel, maar toch zijn er ook enkele verrassingen. Opvallend is onder meer dat de grote kopmannen ook in eigen stad moeten inleveren ten voordele van het Vlaams Belang. PVDA met de Oostendse Ilona Vandenberghe kon wel groeien, maar niet genoeg om een zetel te veroveren.

 1. Lieven Louagie (Hermes Oostende) vindt beslissing om competitie uit te stellen enige juiste: “Realiteit haalt ons altijd weer in”

  Lieven Louagie (Hermes Oostende) vindt beslissing om competitie uit te stellen enige juiste: “Realiteit haalt ons altijd weer in”

  De liga van het vrouwenvolleybal kreeg eerder deze week groen licht van Vlaams minister van Sport Ben Weyts om de competitie dit weekend aan te vatten, mits voldaan werd aan alle strenge voorwaarden van het protocol voor de indoorsporten. Woensdagavond besliste de bond echter zelf om de eerste twee speeldagen alvast uit te stellen. Hermes Rekkenshop Oostende komt zaterdagavond dus nog niet in actie voor de topper tegen Asterix.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'