Sfeerbeeld rechtbank Brugge
Volledig scherm
Sfeerbeeld rechtbank Brugge © Proot

Oostendenaar krijgt alsnog drie jaar effectief voor fatale overdosis

OostendeEen 38-jarige Oostendenaar is door de Brugse correctionele rechtbank alsnog tot drie jaar effectieve gevangenisstraf veroordeeld voor zijn aandeel in een fatale overdosis. Jürgen H. had drie jaar met uitstel gekregen, maar lapte zijn voorwaarden aan zijn laars.

  1. Oostendse chefs zijn klaar voor culinair festival A l’Ostendaise: “Ideale gelegenheid om het grote publiek minder bekende vissoorten te laten proeven”
    PREMIUM
    Oostende

    Oostendse chefs zijn klaar voor culinair festival A l’Ostendaise: “Ideale gelegen­heid om het grote publiek minder bekende vissoorten te laten proeven”

    Tijdens het weekend van 25 en 26 juni vindt de achtste editie van het culinaire festival ‘A l’Ostendaise - Noordzeevisfestival’ plaats op het Zeeheldenplein in Oostende. Noordzeevis blijft het vaste ingrediënt, maar dit jaar wordt dat aangevuld met een lokaal streekproduct in de gerechten. Meer dan twintig Oostendse restaurants zullen de bezoekers verwennen. Nog nieuw is dat er niet gewerkt wordt met wegwerpmaterialen. Bezoekers mogen zelfs hun eigen bestek meebrengen of kunnen een herbruikbaar “Food’O” bestekset kopen met vork, mes, lepel en rietje uit bamboe. Ook dit bestek kan afgewassen en hergebruikt worden. We laten je al even watertanden met een voorproefje van vijf restaurants die komend weekend aanwezig zullen zijn.