Sint Antoniusplein op de Vuurtorenwijk
Volledig scherm
Sint Antoniusplein op de Vuurtorenwijk © LBB

Oostende wil markt organiseren in Vuurtorenwijk om vertrek supermarkt op te vangen. “Een goede oplossing voor oudere bevolking”

OostendeBinnenkort kunnen inwoners waarschijnlijk op het Sint-Antoniusplein terecht voor een wekelijkse markt op vrijdag. De Stad Oostende is op zoek naar een 12-tal marktkramers om het verdwijnen van de supermarkten op de wijk op te vangen. De inwoners zijn alvast blij met het initiatief. 

  1. WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Middelkerke (al) wakker van de Rode Duivels? “We hebben voorlopig alleen weet van één privaat initiatief”
    PREMIUM
    Middelkerke

    WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Middelker­ke (al) wakker van de Rode Duivels? “We hebben voorlopig alleen weet van één privaat initiatief”

    In Middelkerke zijn nog geen grootse plannen om het WK Voetbal te volgen binnen twee maanden, dat blijkt uit onze rondvraag in de kustgemeente. In Tearoom Riviera maakt uitbater Nathaniël zich wel al klaar voor een groot voetbalfeest. “Hier zullen zes grote schermen zijn in het sportcafé en nog eens drie in de tearoom zelf.”