Simon Mouton Photo News
Volledig scherm
© Simon Mouton Photo News

Oostende roept op om nu al een mondmasker te dragen in publieke ruimtes

OostendeHet Overlegcomité besliste gisteren over een aantal nieuwe maatregelen om de stijgende coronabesmettingen onder controle te krijgen. Een van die maatregelen is de mondmaskerplicht in publieke ruimtes. Omdat de cijfers ook in Oostende de verkeerde richting uitgaan, roept de Veiligheidscel van Stad Oostende iedereen op om die maatregel zo snel mogelijk toe te passen.

 1. Lubna Azabal krijgt laatste ster van deze 15e editie van Filmfestival Oostende
  Oostende

  Lubna Azabal krijgt laatste ster van deze 15e editie van Filmfesti­val Oostende

  De laatste sterlegging van deze 15e editie van Filmfestival Oostende is net achter de rug. En die was voor actrice Lubna Azabal die je kan kennen van films als ‘Les temps qui changent’, ‘Paradise Now’, ‘Body of Lies’ en ‘Incendies’ waarvoor ze de Black Pearl Award kreeg voor Best Actress op het Abu Dhabi Film Festival. Daarnaast was ze ook te zien in ‘Rebel’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah en schittert ze in twee films die in première te zien zijn tijdens het filmfestival: ‘El Houb - The Love’ en ‘Le bleu du caftan’.
 2. REPORTAGE. Van ‘stout’ met zeewier tot prijswinnende lavacake: wij spotten de nieuwste trends op de Horecabeurs in Bredene
  PREMIUM

  REPORTAGE. Van ‘stout’ met zeewier tot prijswin­nen­de lavacake: wij spotten de nieuwste trends op de Horeca­beurs in Bredene

  Al ruim tien jaar niet te missen voor wie in het vak zit: de Horecabeurs in Bredene. Een ideaal trefpunt voor de professionals, maar ook een leuke plek om nieuwe trends in de sector te spotten. Wij passeerden langs de 150 standhouders in MEC Staf Versluys. Deze vijf bedrijven met een verrassend product sprongen ons in het oog en ontdek je weldra misschien in een horecazaak bij jou in de buurt.