Boerenmarkt in Oostende
Volledig scherm
Boerenmarkt in Oostende © rv

Oostende organiseert voortaan Boerenmarkt op het Mariakerkeplein

OostendeVanaf 10 november wordt tweewekelijks een Boerenmarkt georganiseerd op het Mariakerkeplein. Dat is een markt waar iedereen terechtkan voor verse producten, rechtstreeks te koop bij de producent.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Weg ligt open voor afbraak van zwembad in Oostende: “Toch is dit een gevaarlijk precedent voor heel Vlaanderen”
  PREMIUM

  Weg ligt open voor afbraak van zwembad in Oostende: “Toch is dit een gevaarlijk precedent voor heel Vlaanderen”

  De erfgoedverenigingen Archipel en Dement gaan – noodgedwongen – toch niet in beroep tegen de sloop van het voormalige zwembad in Oostende. Beide organisatie hebben niet het geld om een juridisch steekspel verscheidene jaren vol te houden. Ze trekken evenwel aan de alarmbel. “We vrezen dat niet-beschermd erfgoed in Vlaanderen nu ten prooi valt aan de willekeur van lokale besturen”, stellen de verenigingen. Ze leggen uit waarom.
  Oostende