Stad Oostende, Briek vzw en Vision inclusive hebben de handen in elkaar geslagen en organiseerden een fietsevent voor mensen met een visuele beperking
Volledig scherm
Stad Oostende, Briek vzw en Vision inclusive hebben de handen in elkaar geslagen en organiseerden een fietsevent voor mensen met een visuele beperking © rv

Oostende levert materiaal waardoor mensen met een visuele beperking toch kunnen fietsen

OostendeStad Oostende, Briek vzw en Vision inclusive hebben de handen in elkaar geslagen en organiseerden een fietsevent waarbij een techniek wordt gedemonstreerd waarmee blinde mensen kunnen fietsen.

  1. BMW Verhelst schenkt gloednieuwe BMW aan VTI Oostende: “We willen zo de jongeren warm maken voor een job in de autosector”
    PREMIUM
    Oostende

    BMW Verhelst schenkt gloednieu­we BMW aan VTI Oostende: “We willen zo de jongeren warm maken voor een job in de autosector”

    BMW Verhelst Oostende heeft in samenwerking met het opleidingscentrum van BMW Group Belux een gloednieuwe BMW M2 geschonken aan het VTI Oostende. Het gaat over een gloednieuw model waarmee de leerlingen van de afdeling autotechniek te werk zullen mogen gaan. “Het is belangrijk dat de jongeren kunnen werken met de nieuwste technologieën voordat ze in het werkveld komen”, vertelt Jürgen De Craecker, leerkracht autotechniek.