Oostende investeert in elke wijk voor 20.000 euro aan speel- en sportinfrastructuur.
Volledig scherm
Oostende investeert in elke wijk voor 20.000 euro aan speel- en sportinfrastructuur. © Benny Proot

Oostende investeert in elke wijk voor 20.000 euro aan speel- en sportinfrastructuur: inwoners krijgen inspraak

OostendeOostende investeert in speel- en sportinfrastructuur. Er is 20.000 euro voorzien voor elk van de wijken, goed voor een totaalbedrag van 160.000 euro. Per wijk onderzocht de stad de noden. De toestellen worden in samenspraak met de wijkbewoners gekozen.

 1. Opnieuw zeehond gebeten door hond: dier ondertussen overleden
  Oostende

  Opnieuw zeehond gebeten door hond: dier ondertus­sen overleden

  Al voor de vier keer werd er een zeehond op het strand aangevallen door een hond in de voorbije weken. De laatste aanval in Oostende dateerde van vorige week donderdag, waarbij het dier overleed aan zijn verwondingen nadat het werd overgebracht naar Sea Life Blankenberge. Voor de vrijwilligers van het NorthSealTeam is het behoorlijk frustrerend om te zien dat ondanks sensibilisering er niets verandert aan de situatie.
 2. Lubna Azabal krijgt laatste ster van deze 15e editie van Filmfestival Oostende
  Oostende

  Lubna Azabal krijgt laatste ster van deze 15e editie van Filmfesti­val Oostende

  De laatste sterlegging van deze 15e editie van Filmfestival Oostende is net achter de rug. En die was voor actrice Lubna Azabal die je kan kennen van films als ‘Les temps qui changent’, ‘Paradise Now’, ‘Body of Lies’ en ‘Incendies’ waarvoor ze de Black Pearl Award kreeg voor Best Actress op het Abu Dhabi Film Festival. Daarnaast was ze ook te zien in ‘Rebel’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah en schittert ze in twee films die in première te zien zijn tijdens het filmfestival: ‘El Houb - The Love’ en ‘Le bleu du caftan’.