'School in Zicht' zet buurtscholen in de kijker in Oostende
Volledig scherm
'School in Zicht' zet buurtscholen in de kijker in Oostende © LBB

Oostende gaat in zee met Vzw School in zicht om buurtscholen te promoten

OostendeOuders kiezen vandaag de dag om diverse redenen steeds minder voor de school om de hoek. Zo ontstaat soms onbedoeld een sociaal onevenwicht in bepaalde scholen, waardoor deze geen correcte weergave meer is van de buurt waarin de school zich bevindt. Stad Oostende werkt vanaf dit schooljaar samen met de vzw School in zicht om te helpen dit patroon te doorbreken.

  1. Oostends grillrestaurant My Way wellicht weken gesloten door zware keukenbrand: “Overal was zwarte rook te zien. Het is verschrikkelijk”
    PREMIUM
    Oostende

    Oostends grillres­tau­rant My Way wellicht weken gesloten door zware keuken­brand: “Overal was zwarte rook te zien. Het is verschrik­ke­lijk”

    “De volledige keuken is zwartgeblakerd. En zeggen dat we pas twee jaar geleden alles vernieuwden. Wellicht zullen we enkele weken gesloten blijven.” De zaakvoerder van grillrestaurant My Way zit met de handen in het haar nadat een zware uitslaande brand zaterdagmiddag de volledige keuken vernielde. De oorzaak ligt bij een friteuse die vuur vatte, waarna de vlammen zich verspreidden via de dampkap. De brandweer kon wel nóg erger voorkomen.