Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Oostende fonkelt in de kerstperiode: val jij in de prijzen met je prachtige versiering?

OostendeAlle inwoners kunnen zich binnenkort inschrijven voor Oostende Fonkelt. Wie met de gezelligste, creatiefste en origineelste kerstversiering voor de dag komt, maakt kans op mooie prijzen. Via wandelplannetjes zal je de magie kunnen ontdekken.

 1. Stadsmedewerkers helpen bezoekers op begraafplaats naar aanleiding van Allerzielen
  Oostende

  Stadsmede­wer­kers helpen bezoekers op begraaf­plaats naar aanleiding van Allerzie­len

  De periode rond 1 november is traditioneel een drukke periode op alle begraafplaatsen. Op de grootste begraafplaats van Oostende, aan de Stuiverstraat, zullen daarom medewerkers van Stad Oostende aanwezig zijn. Wie vragen heeft, bijvoorbeeld over de locatie of de concessie van een graf, kan bij hen terecht op zaterdag 30 oktober en op zondag 31 oktober telkens van 9 tot 12 uur en op maandag 1 november van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. Via www.oostende.be/begraafplaatsen kan ook online de locatie van het graf van een overleden familielid of dierbare opgezocht worden.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.