Ayco Duyster en Eppo Janssen komen net als vorig jaar naar Leffingeleuren met duyster.live, een muziekconcept gebaseerd op het voormalige radioprogramma van bij Studio Brussel.
Volledig scherm
Ayco Duyster en Eppo Janssen komen net als vorig jaar naar Leffingeleuren met duyster.live, een muziekconcept gebaseerd op het voormalige radioprogramma van bij Studio Brussel. © TVA

Onze weekendtips: Leffingeleuren, landbouwweekend en speurtocht voor het gezin

0 reacties

 1. Oostende spoort 9.000 inwoners op, met de vraag of ze coronasteun kunnen gebruiken: “We willen helpen voor ze écht in de problemen komen”
  Oostende

  Oostende spoort 9.000 inwoners op, met de vraag of ze coronas­teun kunnen gebruiken: “We willen helpen voor ze écht in de problemen komen”

  Iedere Oostendenaar die sinds de start van de coronacrisis minstens één dag technisch werkloos is geweest, ruim 9.100 mensen, wordt door de stad gecontacteerd met vraag of er coronasteun nodig is. Dat is maar liefst één op de acht inwoners. En zo’n duwtje in de rug is meer dan ooit nodig, stelt schepen Natacha Waldmann. “65 procent van de mensen die bij aankloppen, had vroeger geen financiële problemen.”
 1. Bom uit de Tweede Wereldoorlog beschadigt heel wat huizen
  Play

  Bom uit de Tweede Wereldoor­log beschadigt heel wat huizen

 2. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af