De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Onverbeterlijke dief komt vrij na arrestatie, maar begint meteen weer te stelen: 30 maanden cel

Oostende/BruggeEen 35-jarige Bruggeling heeft 30 maanden cel gekregen voor 2 inbraken, 5 diefstallen, 2 pogingen daartoe en drugsbezit. Volgens het parket begon A.T. dit voorjaar meteen weer te stelen, nadat hij vrijkwam na een arrestatie voor...een diefstal.

 1. Olympische talkshow, Vlaamse fictie... Daarom is Oostende alomtegenwoordig op uw tv: “Als je reclamespots moet kopen, zit je tussen de tandpasta’s en de shampoo”
  PREMIUM
  Oostende

  Daarom is Oostende alomtegen­woor­dig op uw tv: “Als je reclame­spots moet kopen, zit je tussen de tandpasta’s en de shampoo”

  ‘Van hier tot in Tokio’, de talkshow rond de Olympische Spelen. De docufictiereeks ‘De Redders’. In het najaar ‘Onder vuur’, de dramareeks over de brandweer. Het is Oostende troef op tv tegenwoordig. Ondertussen zendt Qmusic elke dag uit vanop het strand én starten op 16 augustus alweer nieuwe opnames voor de Vlaamse jeugdfilm Zeevonk. Toeval? Ja en nee. “We willen top of mind zijn. Als toeristen een uitstap naar zee plannen, denken ze sneller aan Oostende.”
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.