Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Toon Verheijen

Onderzoek naar brandstichting aan ‘t Valentientje

OostendeDe politie van Oostende voert onderzoek naar brandstichting aan het voormalige restaurant ‘t Valentientje in de Zandvoordestraat. Op een overkapt terras stonden zondagavond rond 22.40 uur enkele vuilniszakken in brand. 

 1. Er is nog werk aan de winkel om van Oostende een veilige fietsstad te maken blijkt uit onze VeloVeilig-kaart. “In de komende 3 jaar worden enkele grote fietsprojecten uitgevoerd”
  PREMIUM
  Oostende

  Er is nog werk aan de winkel om van Oostende een veilige fietsstad te maken blijkt uit onze VeloVeilig-kaart. “In de komende 3 jaar worden enkele grote fietspro­jec­ten uitgevoerd”

  De inwoners van Oostende hebben 198 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. In totaal hebben 510 Oostendenaars meegedaan aan ons fietsonderzoek. ’Slechts’ 43 procent van de deelnemers vindt Oostende een veilige fietsgemeente. 56 procent vindt fietsen in Oostende wel veiliger dan 5 jaar geleden.
 2. Zo VeloVeilig is Oostende: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Oostende

  Zo VeloVeilig is Oostende: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Oostende hebben 198 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.