chocolatier Olivier Willems
Volledig scherm
chocolatier Olivier Willems © Benny Proot

Olivier Willems uitgeroepen tot Chocolatier van het Jaar

OostendeGault&Millau maakt voor de vijfde keer een selectie van de beste chocolatiers bekend in een nieuwe gids. De Oostendse chocolatier Olivier Willems is daarbij verkozen tot Chocolatier van het Jaar 2021.

 1. Hetty Helsmoortel (34), van kankeronderzoeker tot muze voor jonge nerds: “Dit is een droom. Ik heb al vijf ideeën voor boeken op mijn wachtlijst”
  PREMIUM
  Oostende

  Hetty Helsmoor­tel (34), van kankeron­der­zoe­ker tot muze voor jonge nerds: “Dit is een droom. Ik heb al vijf ideeën voor boeken op mijn wachtlijst”

  Hetty Helsmoortel (34) is op korte tijd uitgegroeid van de kankeronderzoekster die het goed kan uitleggen op radio en televisie tot een echte entertainer die je honger doet krijgen naar wetenschap. De Oostendse vertelt boeiende verhalen over moeilijke onderwerpen en opent zo een academische wereld naar het grote publiek. Sinds maart focust ze zich volledig op het schrijven van voorstellingen tot doeboeken voor kleine nerds, samen met Lieven Scheire en Henk Rijckaert. En het vat vol ideeën is nog lang niet leeg. “Dit is echt een droom die uitkomt. Ik word elke dag met een glimlach wakker, omdat ik leuke dingen mag doen.”
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?