De auto die zich vastreed op de tramsporen werd snel getakeld, zodat het tramverkeer geen hinder zou ondervinden.
Volledig scherm
De auto die zich vastreed op de tramsporen werd snel getakeld, zodat het tramverkeer geen hinder zou ondervinden. © Bart Boterman

Oeps: auto rijdt zich vast op tramsporen

OostendeIn de Sportstraat in Oostende, een zijstraat van de Nieuwpoortsesteenweg ter hoogte van Thermae Palace, reed zich zaterdagmorgen rond 5 uur een auto vast op de tramsporen. Een automobilist had zich kennelijk vergist in de lokale verkeerssituatie. 

 1. Archeologen graven Romeinse dijk op in Raversijde: “We willen onderzoeken wanneer de zee het hier opnieuw overnam”
  Oostende

  Archeolo­gen graven Romeinse dijk op in Raversijde: “We willen onderzoe­ken wanneer de zee het hier opnieuw overnam”

  Nog tot vrijdagmiddag wordt in Raversijde een deel van de Romeinse dijk opgegraven. Die bevindt zich 2 meter onder de grond. Het onderzoek past binnen het ‘Testerep-project’. Daarbij wordt er op zoek gegaan naar sporen van het (schier)eiland Testerep, waarop tijdens de Romeinse tijd en de middeleeuwen de vroegste nederzettingen van Oostende, Westende en Middelkerke gevestigd werden.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.