Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Nu ook een mobiele prikbus om vaccinatiegraad te verhogen

OostendeHet aantal besmettingen in Oostende blijft in stijgende lijn maar in de ziekenhuizen is de situatie stabiel. Intussen kunnen inwoners ook in een aantal ontmoetingscentra terecht voor vaccinatiedagen en komt er een mobiele prikbus langs op diverse locaties.

 1. Autoloze Oostendedag brengt heel wat volk op de been voor een middagje Nieuwjaar, Halloween of carnaval: “Na anderhalf jaar corona is het aangenaam om nog eens samen te komen”
  Oostende

  Autoloze Oostende­dag brengt heel wat volk op de been voor een middagje Nieuwjaar, Halloween of carnaval: “Na anderhalf jaar corona is het aangenaam om nog eens samen te komen”

  Naar aanleiding van de vele feestelijkheden die we het voorbije anderhalf jaar hebben moeten missen, werden in de Oostendse ontmoetingscentra themafeesten georganiseerd. Zo kon je Valentijn vieren in ’t Viooltje, Kerstmis in De Schelpe of Pasen in ’t Kasteeltje. De bezoekers konden dat allemaal best smaken.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).