Illustratiebeeld. De politie van Oostende werkt voortaan met de app FOCUS op tablets en smartphones. Het notitieboekje is stilaan verleden tijd.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. De politie van Oostende werkt voortaan met de app FOCUS op tablets en smartphones. Het notitieboekje is stilaan verleden tijd. © Politie Oostende

Notitieboekje stilaan verleden tijd bij politie Oostende: forse efficiëntiewinst dankzij tablets en smartphones met app

OostendeDe interventieploegen en de wijkagenten van Politie Oostende zijn voortaan uitgerust met tablets en smartphones die voorzien zijn van de politieapplicatie FOCUS. Zo is er minder bureauwerk nodig en kan belangrijke info veel sneller worden geraadpleegd. “Dankzij een brede inzet van de app verloopt politiewerk een stuk efficiënter en onze dienstverlening vlotter.”

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.