Het stadsbestuur mikte de voorbije legislatuur op een nieuw Noordzeeaquarium, maar daar is uiteindelijk niets van in huis gekomen.
Volledig scherm
Het stadsbestuur mikte de voorbije legislatuur op een nieuw Noordzeeaquarium, maar daar is uiteindelijk niets van in huis gekomen. © Foto Benny Proot

Noordzeeaquarium komt niet terug, stad zoekt andere maritieme invulling

De plannen voor een nieuw Noordzeeaquarium zijn nu ook definitief begraven in Oostende. Het gebouw stond al leeg, maar nu blijkt dat er ook geen plannen zijn om er opnieuw een aquarium te openen. Het gebouw wordt wel gerenoveerd, maar krijgt een nieuwe maritieme invulling.

0 reacties

  1. 10 tips voor een bezoek aan Oostende voor Anker: Van de grote blikvangers tot boeiende verhalen op de Hydrograaf
    PREMIUM
    oostende

    10 tips voor een bezoek aan Oostende voor Anker: Van de grote blikvan­gers tot boeiende verhalen op de Hydrograaf

    Donderdag gaat Oostende voor Anker opnieuw van start. In de Oostendse binnenstad worden de dokken klaargemaakt om vier dagen lang 150 historische schepen te ontvangen. Het maritieme karakter van Oostende wordt nooit meer in de verf gezet dan tijdens dit festival. Wie liever met de voeten op het droge blijft, kan ook aan wal heel wat beleven. We zetten tien tips op een rij om optimaal van deze editie te genieten. Wat mag je niet missen en waar moet je zeker eens op bezoek?