Nir Shemmer deed het geweldig op Humo’s Rock Rally en speelt nu ook een thuismatch.
Sugar Cane Combo maakte vorig jaar tijdens de corona-editie veel indruk en is nu opnieuw van de partij.
Volledig scherm
PREMIUM
Nir Shemmer deed het geweldig op Humo’s Rock Rally en speelt nu ook een thuismatch. Sugar Cane Combo maakte vorig jaar tijdens de corona-editie veel indruk en is nu opnieuw van de partij. © Alex Vanhee/RV

Nooit eerder zoveel Oostendse artiesten op podium van Paulusfeesten: “Arno zou het niet anders gewild hebben”

OostendeMaar liefst een 40-tal Oostendse acts is te zien op de 49ste Paulusfeesten, die vandaag van start gegaan zijn: een record. In 2017 was dat nog maar de helft. Jasper Pollet, al jaren programmator bij de Paulusfeesten, heeft dan ook een evolutie gezien. “Het is veel gemakkelijker geworden, we hebben nu zelfs de luxe om te kiezen tussen de bands", zegt Jasper, die zijn favorieten tipt.

  1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
    Spaargids.be

    "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

    Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.