Pexels
Volledig scherm
© Pexels

Nood aan een nieuwe job? Oostendenaars kunnen gratis loopbaanbegeleiding volgen

OostendeOostendenaars die een helpende hand nodig hebben in hun zoektocht naar een nieuwe job, kunnen gratis vier uur loopbaanbegeleiding aanvragen bij het Economisch Huis.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Comedian Piv Huvluv brengt nieuwe voorstelling éérst uit als boek: “Een bijzondere uitdaging tijdens de lockdown”
  PREMIUM
  Oostende

  Comedian Piv Huvluv brengt nieuwe voorstel­ling éérst uit als boek: “Een bijzondere uitdaging tijdens de lockdown”

  Piv Huvluv, Oostendenaar Jan Cattrijsse, speelde eigenlijk met het idee om een boek te maken op basis van een afgewerkte voorstelling. Omdat optreden er niet inzat, veranderde Piv het geweer van schouder: eerst een volwaardig boek schrijven, en daaruit straks een nieuwe show puren. Voor ‘Zoiets verzin je niet’ putte hij inspiratie uit zijn legerdienst. “Ik vind het gemakkelijker om met mezelf te lachen dan moppen te maken over het publiek of BV’s.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen