Niko Geldhof
Volledig scherm
Niko Geldhof © Benny Proot

Niko Geldhof (sp.a) stapt uit de gemeenteraad: “Te veel werk als concertorganisator en frituuruitbater”

Niko Geldhof (sp.a) stapt uit de gemeenteraad van Oostende, waardoor hij zich volop kan toeleggen op zijn activiteiten als concertorganisator en uitbater van Frituur Hazegras. De voormalige schepen kwam vorig jaar nog verrassend op tijdens de gemeenteraadsverkiezingen en werd verkozen. Nu blijkt de combinatie met de concerten die hij organiseert toch te zwaar. Michael Vanhee (24) vervangt hem.

 1. Na Tomorrowland ziet Oostends bedrijf nu ook zes kerstmarkten in het water vallen: “Dit wordt een bloedbad voor de evenementensector”
  PREMIUM
  Oostende

  Na Tomorrow­land ziet Oostends bedrijf nu ook zes kerstmark­ten in het water vallen: “Dit wordt een bloedbad voor de evenemen­ten­sec­tor”

  Zowel de zomer- als de wintereditie van Tomorrowland zagen ze bij het Oostendse Look i Like al in het water vallen. Het bedrijf werkte de afgelopen maanden dan ook hard om alternatieven uit te werken voor de zes kerstmarkten die ze organiseren in Vlaanderen. Na vrijdagavond blijft er niets over van de Gentse Winterfeesten en Winter in het Park in Oostende. “De wereld zakt weg onder je voeten”, vertelt medezaakvoerder Quinten Goekint.
 2. Dit zijn - volgens onze lezers - de 10 gevaarlijkste en meest frustrerende fietsroutes in Oostende (al is er vaak een oplossing in de maak)
  PREMIUM
  Oostende

  Dit zijn - volgens onze lezers - de 10 gevaarlijk­ste en meest frustreren­de fietsrou­tes in Oostende (al is er vaak een oplossing in de maak)

  Wie veel met de fiets op route is, weet dat er in Oostende enkele gevaarlijke of ronduit frustrerende fietsknooppunten zijn. Aan de hand van tal van reacties van onze lezers legden we schepen van Mobiliteit Björn Anseeuw (N-VA) en het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) 10 pijnpunten voor. Dit moet er gebeuren om van Oostende een écht fietsveilige stad te maken. Hier leest u de vorige afleveringen uit onze Fietsdossier West-Vlaanderen.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement