De Zero Emission Show die doorgaat op 2 en 3 oktober werd voorgesteld in aanwezigheid een deel van het schepencollege, mede-organisator Jaak Pijpen en enkele autodealers.
Volledig scherm
De Zero Emission Show die doorgaat op 2 en 3 oktober werd voorgesteld in aanwezigheid een deel van het schepencollege, mede-organisator Jaak Pijpen en enkele autodealers. © Maikel Marichael

Nieuwste groene wagens pronken op eerste editie Zero Emission Show: “Iedereen overtuigen over te schakelen op uitstootvrije voertuigen”

OostendeOp 2 en 3 oktober vindt de eerste Ostend Zero Emission Show plaats in de Wellington Hippodroom. Tijdens de show zullen autodealers hun nieuwste elektrische wagens aan het grote publiek voorstellen. “De bedoeling is om jaarlijks een stand van zaken op te maken van de evolutie van emissievrije wagens”, aldus schepen van Mens en Milieu Silke Beirens (Groen).

  1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
    Jobat.be

    Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

    Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.