(vlnr) Kristof Vanneste en Philippe Vranckx van Indido met burgemeester Bart Tommelein (Open Vld) en schepen Björn Anseeuw (N-VA)
Volledig scherm
(vlnr) Kristof Vanneste en Philippe Vranckx van Indido met burgemeester Bart Tommelein (Open Vld) en schepen Björn Anseeuw (N-VA) © Benny Proot

Nieuwe ‘Zeedijkparking’ geopend: “Vandaag zouden we dit niet hebben goedgekeurd, maar we zullen de parking mee integreren in ons mobiliteitsplan”

Onder de zeedijk, tussen het Kursaal en Zeeheldenplein, is de nieuwe betaalparking Zeedijk geopend. In september zal parkinguitbater Indigo onder meer een online reservatiesysteem uitgerold, waarbij je thuis al een parkeerplaats kan reserveren. De aanleg van de parking had heel wat voeten in de aarde. “Vandaag zouden we zo’n parkingproject niet goedgekeurd hebben”, stellen burgemeester Tommelein en schepen Anseeuw. 

2 reacties

 • Pierre Bos

  2 jaar geleden
  Totaal overbodig en veel te duur, maar wel een zeer goede opvangbuffer ingeval van overstromingen!
 • Stan Vankoo

  2 jaar geleden
  Autoluw kan niet met parkings in centrum.
 1. Het is nu nog stil in de vernieuwde Wellington Hippodroom, maar ambities liggen hoog: “We mikken op 120 evenementen per jaar”
  Oostende

  Het is nu nog stil in de vernieuwde Wellington Hippodroom, maar ambities liggen hoog: “We mikken op 120 evenemen­ten per jaar”

  Eventor en keuringsfirma ACEG werken voortaan samen om de Wellington Hippodroom verder uit te bouwen als evenementenlocatie. Er werd geïnvesteerd in de akoestiek van de bookmakershal, in het opfrissen van het gebouw, maar ook in alle moderne technieken en een vast podium voor optredens. Het doel is om meer dan 120 events per jaar te lokken naar de historische site.