VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Nieuwe verdwaalpaal met ‘lachend kakske’ in Oostende gestolen

Het ‘lachend kakske’ op het strand van Oostende is maandagnacht gestolen, amper vijf dagen nadat burgemeester Bart Tommelein (Open Vld) zijn nieuwe verdwaalpalen met emoji’s. “Er is klacht ingediend bij de politie. Die zal de camerabeelden van op de zeedijk bekijken”, reageert Tommelein. Maar dat zal zelfs niet nodig zijn. De nogal achteloze dieven, enkele jongeren uit Leuven, pakten ermee uit op Instagram. Maar dat beklagen ze zich wellicht intussen. 

38 reacties

 • Stan Vankoo

  2 jaar geleden
  Wanneer je met dergelijk lelijk ding de stad moet promoten is het wel heel triest!
 • Jan Van Rompaey

  2 jaar geleden
  Een drol op onze stranden ? Eindigt hier hun fantasie ?
 • Carl Vangenechten

  2 jaar geleden
  Een vader aan zijn zoontje van 3 die in zee wil spelen: goed jongen als we mekaar niet meer vinden spreken we af aan het lachend kakske... Opvoeden is moeilijk. .
 • Danny Govaerts

  2 jaar geleden
  Ik begrijp niet goed waarom die palen zo duur moeten zijn .. Het is wat polyester. In een vorm met een aluminium paal onder en dan blijkbaar nog niet een al te sterke paal.. Ze moeten misschien toch eens uitkijken naar een goedkopere leverancier .. of moeten er te veel zakken gevuld worden voor erbeen nieuwe paal mag komen..
 • Patrick Ibens

  2 jaar geleden
  de paal is reeds gezien. Jonge gasten uit leuven blijkbaar...
 1. Oostendenaar is gelukkig met zijn stad, maar heeft toch wat problemen met diversiteit, zwerfvuil en... hondenpoep. Een vijfde van inwoners voelt zich ook niet altijd veilig op straat
  Oostende

  Oostende­naar is gelukkig met zijn stad, maar heeft toch wat problemen met diversi­teit, zwerfvuil en... hondenpoep. Een vijfde van inwoners voelt zich ook niet altijd veilig op straat

  De Stadsmonitor heeft enkele cijfers verzameld over de tevredenheid van inwoners over verschillende thema’s die de leefkwaliteit in een stad kunnen beïnvloeden. We zetten de belangrijkste conclusies op een rijtje. Volgens het stadsbestuur bevestigt de Stadsmonitor de gekende pijnpunten zoals buurthinder en een hoger onveiligheidsgevoel, maar zijn er ook al stappen ondernomen om hier aan te werken.