Luchthavendirecteur Marcel Buelens, burgemeester Johan Vande Lanotte (sp.a) en NSAC-CEOJef De Kinder stellen de plannen voor de terminal voor privéjets voor.
Volledig scherm
Luchthavendirecteur Marcel Buelens, burgemeester Johan Vande Lanotte (sp.a) en NSAC-CEOJef De Kinder stellen de plannen voor de terminal voor privéjets voor. © Timmy Van Assche

Nieuwe terminal voor Lady Gaga's van deze wereld

OOSTENDENorth Sea Aviation Center bouwt op de luchthaven een nieuwe terminal voor privévluchten en zakenvluchten, met ruimte om vliegtuigen en heli's te stallen. "Privéjets zorgen voor 5 tot 10 procent van onze inkomsten. En ja, soms landen hier ook grote sterren. Katy Perry, Lady Gaga en Tom Jones zijn hier nog geland, en zij zijn gesteld op hun privacy."

 1. Nieuwe bouwaanvraag voor symbooldossier Hotel Du Louvre waarbij gevel zou heropgebouwd worden
  Oostende

  Nieuwe bouwaan­vraag voor symbooldos­sier Hotel Du Louvre waarbij gevel zou heropge­bouwd worden

  Er is een bouwaanvraag ingediend voor Hotel du Louvre in Oostende. Het pand in de Karl Janssenslaan is al 18 jaar voer voor een forse discussie over erfgoed in Oostende. Er zou nu eindelijk een oplossing in de maak zijn waar iedereen zich in kan vinden. De aanvraag moet nu wel nog goedgekeurd worden door de stad en er komt nog een openbaar onderzoek. Dement, de actiegroep die de sloop van het beeldbepalende pand al een paar keer kon tegenhouden, is tevreden.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.