Schepen Björn Anseeuw en schepen Natacha Waldmann bij de nieuwe speeltoestellen van De Brem
Volledig scherm
Schepen Björn Anseeuw en schepen Natacha Waldmann bij de nieuwe speeltoestellen van De Brem © rv

Nieuwe speel- en sportinfrastructuur voor De Brem en De Bolle

oostendeBegeleidingstehuis De Brem in Stene en Begeleidingscentrum De Bolle in de Vuurtorenwijk beschikken sinds kort over nieuwe speel- en sportinfrastructuur. Het speelterrein van De Brem werd voorzien van verschillende nieuwe speeltoestellen, in De Bolle werd een pannakooi geplaatst.

 1. In lastige tijden zet Oostende Vistrap in de kijker: “We moeten veel geld vragen voor een kilootje garnalen... De mensen zijn dat niet gewoon”
  Oostende

  In lastige tijden zet Oostende Vistrap in de kijker: “We moeten veel geld vragen voor een kilootje garnalen... De mensen zijn dat niet gewoon”

  De hoge brandstofprijzen, een slechte vangst: de vissers kunnen een extra duw in de rug goed gebruiken. Die komt er: het Economisch Huis zet de Vistrap in de kijker tijdens de Week van de Korte Keten. En de verkopers zelf blijven hoopvol. “De prijzen zijn opnieuw aan het zakken. En met deze actie en Oostende voor Anker volgende week is er beterschap op komst.”
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.