De cast van 'De Redders’, met onder andere Joni Ceusters en Julie Vermeire, samen met burgemeester Bart Tommelein bij de redderspost in Oostende.
Volledig scherm
De cast van 'De Redders’, met onder andere Joni Ceusters en Julie Vermeire, samen met burgemeester Bart Tommelein bij de redderspost in Oostende. © Maikel Marichael

Nieuwe docufictiereeks ‘De Redders’ voorgesteld in Oostende: “Mooie reclame voor de stad”

De nieuwe docufictiereeks ‘De Redders’ op Play4 is officieel voorgesteld in Oostende. Dat gebeurde in aanwezigheid van burgemeester Bart Tommelein. De serie, waarbij een knipoog naar ‘Baywatch’ nooit ver weg is, kan je vanaf maandag 2 augustus bekijken. 

 1. Politie-inspecteurs incasseren zware klappen na fuif in Oudenburg: “Ze zijn echt lelijk toegetakeld”
  PREMIUM
  Oudenburg/Oostende

  Politie-inspec­teurs incasseren zware klappen na fuif in Oudenburg: “Ze zijn echt lelijk toegeta­keld”

  Twee inspecteurs van de lokale politie Kouter zijn een tijdlang arbeidsongeschikt na ernstige feiten van weerspannigheid en slagen, vrijdagnacht in Oudenburg. Vier jonge amokmakers uit Oostende waren al buiten gezet op de fuif ODB Beach, maar bleven zich tot na de fuif agressief gedragen op straat. Toen de agenten tussenkwamen, kregen ze enkele rake klappen. “Onze collega’s zijn echt wel lelijk toegetakeld", zegt woordvoerster Annemie Wittesaele van PZ Kouter.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.