Phillip Van den Bossche
Volledig scherm
Phillip Van den Bossche © Benny Proot

Mu.ZEE zoekt een nieuwe directeur

Phillip Van den Bossche, de directeur- conservator van Mu.ZEE heeft beslist om andere professionele uitdagingen aan te gaan. Het museum gaat nu op zoek naar een nieuwe directeur. In afwachting zal schepen Bart Plasschaert de leiding op zich nemen samen met Kristof Janssens, de voorzitter van Mu.ZEE.

0 reacties

 1. Van een eerste rondje schaatsen tot de Sint ontmoeten: onze weekendtips in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Kust/Brugge

  Van een eerste rondje schaatsen tot de Sint ontmoeten: onze weekend­tips in Brugge en aan de kust

  De laatste maand van het jaar is gestart, dus is het kiezen tussen de Sint ontmoeten of al de eerste kerstinkopen doen – of je doet het allebei, natuurlijk. Tussendoor behoort een sportieve rit door de weidse natuur tot de mogelijkheden. Voor elk wat wils in het weekend van 3 en 4 december, blijkt uit onze vijf tips voor uitstapjes in Bruggeaan de kust en in het hinterland.
 2. Chef-kok Elien Verhulst (24) van restaurant Vlass wint Pierre Wynants Trophy: “Saus is het belangrijkste bij elk gerecht. En net mijn sauzen gaven blijkbaar de doorslag”
  PREMIUM
  Middelkerke

  Chef-kok Elien Verhulst (24) van restaurant Vlass wint Pierre Wynants Trophy: “Saus is het belangrijk­ste bij elk gerecht. En net mijn sauzen gaven blijkbaar de doorslag”

  Chef-kok Elien Verhulst en haar team van restaurant Vlass, dat bestaat uit onder andere chef Stefaan Lauwereins en haar vriend en sommelier Kenzo Lauwereins, hebben in Flanders Expo Gent de Ster van de Belgische keuken gewonnen, sinds dit jaar omgedoopt tot de Pierre Wynants Trophy. Elien is alvast in de wolken met de overwinning: “Nu mag ik in februari naar Rimini in Italië, om daar alles in de strijd te gooien voor de Young Chef Challenge.”