Khaldoon A.B. (l) heeft de moord op zijn buurvrouw Emmy Geboers (r) bekend.
Volledig scherm
Khaldoon A.B. (l) heeft de moord op zijn buurvrouw Emmy Geboers (r) bekend. © DR/RV

Moordenaar van Emmy (67) blijft in de cel

OostendeDe 38-jarige man die vorig jaar Emmy Geboers (67) om het leven bracht in Oostende, blijft twee maanden langer in de cel. Dat heeft de Brugse raadkamer beslist. Khaldoon A. zou met psychische problemen kampen, maar over zijn toerekeningsvatbaarheid bestaat nog altijd geen duidelijkheid.

 1. Moordenaar van Emmy (67) werd al drie jaar lang gesponsord door frauduleuze vastgoedmedewerker: "Beiden hadden een amoureuze relatie”
  PREMIUM
  Oostende

  Moordenaar van Emmy (67) werd al drie jaar lang gesponsord door frauduleu­ze vastgoedme­de­wer­ker: "Beiden hadden een amoureuze relatie”

  Drie jaar lang zette een 57-jarige Oostendenaar een frauduleuze constructie op poten om geld weg te sluizen van het vastgoedkantoor waarvoor hij werkte. D.S. stortte zo’n 17.000 euro door naar de rekening van Khaldoon A.B. (40), met wie hij een amoureuze relatie zou gehad hebben. De fraude kwam vorig jaar abrupt aan het licht toen A.B. zijn buurvrouw Emmy Geboers (67) vermoordde. “Ik besef nu dat ik al die tijd gemanipuleerd werd”, vertelde D.S. op zijn proces.
 1. Buurvrouw over gruwelijke moord op Emmy (67): “Khaldoon was een goeie jongen, maar de jongste maanden nog een schim van zichzelf. Zijn blik was veranderd”
  PREMIUM

  Buurvrouw over gruwelijke moord op Emmy (67): “Khaldoon was een goeie jongen, maar de jongste maanden nog een schim van zichzelf. Zijn blik was veranderd”

  Khaldoon A.B. (39), verdacht van de gruwelijke moord op zijn buurvrouw Emmy Geboers (67) in residentie Portofino in de Voorhavenlaan, is na vijf uur verhoor aangehouden door de onderzoeksrechter. Eerder bekende hij al dat hij haar lichaam in stukken sneed en dumpte in de Spuikom, waarop donderdagvoormiddag menselijke resten zijn bovengehaald uit het bassin. “Khaldoon was nochtans een goeie jongen. Maar de laatste maanden was hij nog een schim van zichzelf. Het ging enorm steil bergaf. Je zag het aan zijn gezicht. Zijn blik was compleet veranderd”, zegt Josiane, onderbuur van de gelijkvloerse verdieping.
 2. Aanhouding moordenaar van Emmy (67) opnieuw met twee maanden verlengd: “Verslag van gerechtspsychiater zit nog niet in dossier”
  Oostende

  Aanhouding moordenaar van Emmy (67) opnieuw met twee maanden verlengd: “Verslag van gerechts­psy­chi­a­ter zit nog niet in dossier”

  De 39-jarige man die meer dan een jaar geleden Emmy Geboers (67) om het leven bracht in Oostende, blijft twee maanden langer in de cel. Dat heeft de raadkamer in Brugge beslist. Khaldoon A. beweert met psychische problemen te kampen, waardoor de bevindingen van de gerechtspsychiater essentieel zullen zijn. Op zijn verslag blijft het evenwel nog wachten.
 3. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.