Mohsin Abbas tijdens de finale van de Lunatics Comedy Award
Volledig scherm
Mohsin Abbas tijdens de finale van de Lunatics Comedy Award © Leen Lancksweerdt

Mohsin Abbas knap runner-up van befaamde ‘Lunatic Comedy Award’

De Oostendse komiek Mohsin Abbas is tweede geworden op de befaamde Lunatic Comedy Award. Hij moest nipt de duimen leggen voor Lichterveldenaar Hans Cools. 

0 reacties

 1. Eerste boete ooit voor wandelaar die zeehond lastigvalt: “Greep zelfs niet in toen zijn hond in staart van zeehond beet”
  PREMIUM
  Oostende

  Eerste boete ooit voor wandelaar die zeehond lastigvalt: “Greep zelfs niet in toen zijn hond in staart van zeehond beet”

  Voor het eerst in ons land heeft iemand een administratieve boete gekregen wegens het verstoren van de rust van een zeehond op het strand. De wandelaar had zijn hond niet aan de leiband en kwam te dichtbij, waarop zijn hond in de staart van de zeehond beet. De boete is niet min: 480 euro. “We merken meer en meer dat loslopende honden een probleem vormen, nu meer mensen gaan verpozen in de natuur door corona”, zegt Mie Van den Kerckhove van Departement Omgeving.
 2. Legendarische Gentse wafelbakker ‘Max Consael’ strijkt neer op Oosteroever: “Authentieke delen van voormalig kermiskraam vormen uniek decor”
  Oostende

  Legendari­sche Gentse wafelbak­ker ‘Max Consael’ strijkt neer op Oosteroe­ver: “Authentie­ke delen van voormalig kermis­kraam vormen uniek decor”

  De Oostendse Oosteroever heeft er een opvallend adresje bij: ‘Max Consael’. De zaak werd in 1839 opgericht in Gent en is wereldberoemd voor zijn artisanale wafels, oliebollen en beignets. Zaakvoerder Yves Van Maldeghem (52) trok de deur in de Arteveldestad vorig jaar dicht, nu heropent hij in de Hendrik Baelskaai 5. Zijn beste kameraad Koen Crucke kwam eens piepen naar de opening.
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len