Moeder en zoon werden na ruim 3 uur herenigd
Volledig scherm
PREMIUM
Moeder en zoon werden na ruim 3 uur herenigd © Mathias Mariën

Moeder en zoon (9) getuigen over urenlange wanhoop nadat Schadrac vermist raakte in Oostende: “Ik was alle hoop al verloren”

Oostende“Om nu terug herenigd te zijn met mijn zoon: ik ben zó blij.” Na ruim drie uur onzekerheid, mocht Marie-Claire haar zoon terug in de armen sluiten op de zeedijk van Oostende. De jongen (9) raakte zaterdagmiddag vermist en werd pas uren later teruggevonden in ... Westende. Zo'n 12 kilometer verderop. “Ik bleef wandelen en liep verloren”, vertelt Schadrac. 

  1. REPORTAGE. Meteen aanschuiven op eerste marktdag in wijk waar Lidl wegtrok: “De mensen kopen volop... Ze vrezen dat de kramen anders óók verdwijnen”
    PREMIUM
    Oostende

    REPORTAGE. Meteen aanschui­ven op eerste marktdag in wijk waar Lidl wegtrok: “De mensen kopen volop... Ze vrezen dat de kramen anders óók verdwijnen”

    De inwoners van de Oostendse Vuurtorenwijk, de Opex in de volksmond, kwamen vrijdagmorgen in groten getale naar de eerste marktdag op het Sint-Antoniusplein. De vreugde over het initiatief is groot. “Er is al heel wat kleinhandel verdwenen en nu vallen ook de supermarkten weg. Gelukkig brengt de markt de wijk samen.”