Schoenwinkel Luigi in Oostende stopt: Stephanie Storme en Karine Velghe
Volledig scherm
Schoenwinkel Luigi in Oostende stopt: Stephanie Storme en Karine Velghe © Benny Proot

Moeder en dochter stoppen na 45 jaar met bekende schoenwinkel Luigi: “Mama is 75 jaar, dan begin je al eens na te denken, hé”

OostendeKarine Velghe (75) en Stephanie Storme (53) sluiten eind dit jaar deuren van de bekende schoenwinkel Luigi in de Christinastraat. De winkel bestaat zo maar eventjes 45 jaar, mama en dochter stonden 34 jaar lang samen in de winkel. “In al die tijd hebben we een trouw en mooi klantenbestand opgebouwd”, vertelt Stephanie fier.

  1. ASSISEN. Jonckheere ontkende eerst dat hij z’n beste vriend dodelijke messteek gaf: “Ik sluit niet uit dat Willy dat zelf deed”
    PREMIUM
    Oostende

    ASSISEN. Jonckheere ontkende eerst dat hij z’n beste vriend dodelijke messteek gaf: “Ik sluit niet uit dat Willy dat zelf deed”

    “Ik heb iemand op de grond gevonden in mijn appartement. Hij is gekend bij jullie voor epilepsie.” Het waren de eerste woorden van Tommy Jonckheere (32) toen hij de ochtend na de dood van Will Deweert (55) naar de hulpdiensten belde. De Oostendenaar ontkende aanvankelijk dat hij z’n beste vriend een dodelijke messteek toediende, maar ging een dag later bij de onderzoeksrechter toch door de knieën. “Ik wilde Will niet dood”, klonk het. Een verhaal waar het OM ernstig aan twijfelt.