Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Mislukte inbraak in lescontainer in Oostende

OostendeWoensdagmorgen net voor 11 uur meldde een wandelaar schade aan een tijdelijk leslokaal van de basisschool in de Zandvoordedorpstraat in Oostende.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Hij kampt met gokverslaving en is geen onbekende voor het gerecht: pleegde jonge vader (32) de moord op Marleen (64)?
  PREMIUM

  Hij kampt met gokversla­ving en is geen onbekende voor het gerecht: pleegde jonge vader (32) de moord op Marleen (64)?

  Moest Marleen V.L. (64), de Oostendse weduwe die net over de grens in Koewacht gedumpt werd, dood voor haar geld? Daar lijkt het gerecht steeds meer van uit te gaan. De hoofdverdachte E.S. (32) had namelijk een hechte band met het slachtoffer, die ook de meter was van zijn jongste kind. In ruil voor geld zou E.S. — ondanks het leeftijdsverschil— zelfs aan een geheime relatie met de oudere vrouw begonnen zijn. De jonge vader wacht momenteel in een Duitse cel op zijn overlevering aan ons land.
  Oostende
 1. Hij kuiste ooit zélf de straten van Brussel, nu veroveren de grappige ‘vuilnismannetjes’ van Jaune de wereld: “Zoals echte afvalophalers... superzichtbaar en toch ziét niemand ze”
  PREMIUM

  Hij kuiste ooit zélf de straten van Brussel, nu veroveren de grappige ‘vuilnis­man­ne­tjes’ van Jaune de wereld: “Zoals echte afvalopha­lers... superzicht­baar en toch ziét niemand ze”

  “Als mensen glimlachen als ze mijn ‘vuilnismannetjes’ zien: dan is mijn opzet geslaagd.” Jonathan Pauwels – alias Jaune – trekt al tien jaar de wereld rond als ‘street artist’. In 20 landen is zijn werk te zien, maar in Oostende duiken de meeste grappige figuurtjes op. Daar opent ook zijn eerste solotentoonstelling in België: een van de hoogtepunten van de nieuwe editie van kunstenfestival The Crystal Ship. Aangename kennismaking met een Brusselaar die letterlijk zijn inspiratie op straat vond.
  Oostende
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Na 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ opent Bo (31) haar eigen bruidswinkel op de Oosteroever: “Vrouwen komen van gans Vlaanderen voor de perfecte jurk”
  PREMIUM

  Na 'Ver­liefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ opent Bo (31) haar eigen bruidswin­kel op de Oosteroe­ver: “Vrouwen komen van gans Vlaanderen voor de perfecte jurk”

  Bo Vandemoortele opende naast haar bestaande winkel LUV aan het Kursaal nu ook een bruidswinkel op de Oosteroever waar toekomstige bruiden hun droomjurk kunnen vinden. Het was altijd haar droom, maar ze waagde nu ook echt de sprong door het VTM-programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ waarin Bo de voorbije weken te zien was. “Het perfecte moment om ervoor te gaan.”
  Oostende