Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Metarelax Ostend Night Run komt terug na de zomer

OostendeOp 18 september gaat de Metarelax Ostend Night Run door en daar kijken zowel de deelnemers als de organisatie naar uit. Vorig jaar werd een alternatief georganiseerd, nu gaan ze opnieuw voor een echte belevingsloop. Het doel is niet alleen om een mooie avond te organiseren, maar ook om geld in te zamelen voor een aantal Oostendse goede doelen.

 1. Vijf weekendtips voor de kust en het hinterland: theatermarathon, bloemenpracht én WK wielrennen op groot scherm
  PREMIUM
  Oostende/Koksijde/Oostkamp/Torhout

  Vijf weekend­tips voor de kust en het hinterland: theaterma­ra­thon, bloemen­pracht én WK wielrennen op groot scherm

  Het weekend van 25 en 26 september lonkt en dan is het tijd voor ontspanning. Nog geen idee waarheen? Wij helpen je graag op weg om er iets leuks van te maken. Wat dacht je van theater, kermis, indrukwekkende bloemenpracht of WK wielrennen op de weg op groot scherm? We selecteerden vijf weekendtips uit het noorden van onze provincie.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).