Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Metarelax Ostend Night Run komt terug na de zomer

OostendeOp 18 september gaat de Metarelax Ostend Night Run door en daar kijken zowel de deelnemers als de organisatie naar uit. Vorig jaar werd een alternatief georganiseerd, nu gaan ze opnieuw voor een echte belevingsloop. Het doel is niet alleen om een mooie avond te organiseren, maar ook om geld in te zamelen voor een aantal Oostendse goede doelen.

 1. 200 Oostendse inwoners tonen nieuwste collecties tijdens ‘Oostende showt mode’: “Eerste keer dat ik met niet-professionele modellen werk”
  PREMIUM
  Oostende

  200 Oostendse inwoners tonen nieuwste collecties tijdens ‘Oostende showt mode’: “Eerste keer dat ik met niet-professio­ne­le modellen werk”

  Op zaterdag 1 oktober vindt in het Kursaal Oostende ‘Oostende showt mode’ plaats. Tijdens dit lifestyle- en mode-event zullen 200 Oostendse ‘modellen’ tussen 7 en 77 jaar de nieuwste collecties tonen van verschillende Oostendse winkels. “Het event is op en top Oostends, van de modellen tot de deelnemende winkels”, vertelt Noël Mylle, artistiek directeur van Théâtre de la Mode en regisseur van de show.
 2. Natali Broods is master en Dominique Deruddere mag openen: dit moet je weten over de eerste echte wintereditie van Filmfestival Oostende
  oostende

  Natali Broods is master en Dominique Deruddere mag openen: dit moet je weten over de eerste echte winteredi­tie van Filmfesti­val Oostende

  Op 27 januari start eindelijk de eerste volwaardige wintereditie van Filmfestival Oostende. Het is al de 15e editie van het festival, dat voor het eerst niet meer in september plaatsvindt. Actrice Natali Broods zal Koen De Bouw opvolgen als master, de openingsfilm is ‘The Chapel’ van regisseur Dominique Deruddere. Met De Grote Post komt ook een nieuwe festivallocatie bij. “We willen het Filmfestival meer dan ooit naar het centrum van de stad trekken", zegt directeur Peter Craeymeersch.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.