Grote drukte op Oostende voor Anker
Volledig scherm
Grote drukte op Oostende voor Anker © Benny Proot

Massa volk op zonovergoten Oostende voor Anker

OostendeHet mooie weer zorgt momenteel voor een overrompeling op Oostende Voor Anker. Gisteren was er al een massa volk, maar vandaag is het nog wat warmer en opnieuw over de koppen lopen op hét maritieme evenement van de kust. Wie er nog bij wil zijn, zal zich moeten haasten...

  1. Oostendse chefs zijn klaar voor culinair festival A l’Ostendaise: “Ideale gelegenheid om het grote publiek minder bekende vissoorten te laten proeven”
    PREMIUM
    Oostende

    Oostendse chefs zijn klaar voor culinair festival A l’Ostendaise: “Ideale gelegen­heid om het grote publiek minder bekende vissoorten te laten proeven”

    Tijdens het weekend van 25 en 26 juni vindt de achtste editie van het culinaire festival ‘A l’Ostendaise - Noordzeevisfestival’ plaats op het Zeeheldenplein in Oostende. Noordzeevis blijft het vaste ingrediënt, maar dit jaar wordt dat aangevuld met een lokaal streekproduct in de gerechten. Meer dan twintig Oostendse restaurants zullen de bezoekers verwennen. Nog nieuw is dat er niet gewerkt wordt met wegwerpmaterialen. Bezoekers mogen zelfs hun eigen bestek meebrengen of kunnen een herbruikbaar “Food’O” bestekset kopen met vork, mes, lepel en rietje uit bamboe. Ook dit bestek kan afgewassen en hergebruikt worden. We laten je al even watertanden met een voorproefje van vijf restaurants die komend weekend aanwezig zullen zijn.