Volledig scherm
© Bart Boterman

Man loopt bekkenbreuk op tijdens lockdownfeestje, nadat hij via balkon probeert te vluchten voor politie

OostendeIn Oostende heeft een jongeman zaterdagavond een bekkenbreuk opgelopen, nadat hij tijdens een lockdownfeestje probeerde te vluchten voor de politie. Hij wilde via het balkon op het voetpad raken, maar kwam ten val en eindigde zo in het ziekenhuis. Drie anderen waren agressief tegen de politie en belandden in de cel.

 1. Acht maanden na dood van schipper Andy (37) mag familie dossier nog steeds niet inkijken: “Beseffen die magistraten niet dat dit de nabestaanden erg veel pijn doet?”
  PREMIUM
  Oostende

  Acht maanden na dood van schipper Andy (37) mag familie dossier nog steeds niet inkijken: “Beseffen die magistra­ten niet dat dit de nabestaan­den erg veel pijn doet?”

  “We worden van het kastje naar de muur gestuurd en mogen zelfs het dossier niet inkijken.” De familie van Andy Loyen (37), de Oostendse schipper die in mei 2020 stierf nadat hij met een heftruck in het Visserijdok was gereden, begrijpt niet waarom het onderzoek na meer dan acht maanden nog steeds niet is afgesloten. “Als het op veiligheid in de haven aankomt, schuift iedereen de verantwoordelijkheid van zich af”, reageert het arbeidsauditoraat.
 2. Corona of niet, Ensors worden uitgereikt tijdens gala: “Zo kunnen we de Vlaamse film toch onder de aandacht brengen”
  Oostende

  Corona of niet, Ensors worden uitgereikt tijdens gala: “Zo kunnen we de Vlaamse film toch onder de aandacht brengen”

  Voor het eerst zou het Filmfestival Oostende dit jaar in de winter plaatsvinden, maar corona heeft er anders over beslist. Geen festival dus, maar de uitreiking van de Ensors - de Vlaamse filmprijzen - gaat zaterdag wél door. Niet met een rode loper en veel bekend volk in Oostende, maar volgens Peter Craeymeersch wordt de uitreiking wel toegankelijker dan ooit. “Het wordt een mooie uitzending vanuit het Kursaal en Thermae Palace Oostende.”
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld