In deze woning in de Peter Benoitstraat werd de dader overmeesterd.
Volledig scherm
In deze woning in de Peter Benoitstraat werd de dader overmeesterd. © Bart Boterman

Man blijft langer vast voor steekpartij in Peter Benoitstraat

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 45-jarige Oostendenaar met twee maanden verlengd na een poging tot doodslag afgelopen zomer op een 39-jarige Tsjetsjeen. Glenn V. beweert dat het slachtoffer hém eerst aanviel. Hij gaat in beroep tegen de beslissing van de raadkamer en verschijnt binnen twee weken voor de KI in Gent.

0 reacties

 1. West-Vlaamse gouverneur roept op om quarantaine strikt te volgen: “Anders kunnen we de Indiase variant niet onder controle houden”
  Oostende

  West-Vlaam­se gouverneur roept op om quarantai­ne strikt te volgen: “Anders kunnen we de Indiase variant niet onder controle houden”

  West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé roept inwoners op om de quarantaineregels strikt na te leven. Dat doet hij nadat een gezin uit Oostende begin mei positief testte op de Indiase variant van het coronavirus. Aanvankelijk werd gedacht dat er weinig risico was op verspreiding, maar blijkbaar hadden de mensen meer contacten dan aanvankelijk aangegeven.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar