De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Man (53) bedreigt z'n zoon met luchtdrukpistool, slaat vervolgens z'n slaapkamer kort en klein, maar ontkent wel dat hij z'n moeder verkrachtte

OostendeEen 53-jarige Oostendenaar riskeert 2 jaar cel voor verkrachting, bedreigingen, vernielingen en inbreuken op de wapenwet. J.S. bedreigde z’n eigen zoon met een luchtdrukpistool en mes en sloeg vervolgens z'n slaapkamer kort en klein. Hij zou ook z’n echtgenote verkracht hebben, maar ontkent dat met klem.

  1. Maak kennis met Michael Vanhee (25), piepjong Oostends raadslid en toch ‘ouderwetse’ stadspoliticus: “Luisteren naar mensen doe je beter op café dan via Facebook”
    PREMIUM
    Oostende

    Maak kennis met Michael Vanhee (25), piepjong Oostends raadslid en toch ‘ouderwetse’ stadspoli­ti­cus: “Luisteren naar mensen doe je beter op café dan via Facebook”

    Strak in het pak, steevast met de sjerp om en een echte volksmens: Michael Vanhee is met nog geen 26 lentes op de teller één van de jongste gemeenteraadsleden in Oostende, maar hij heeft een oude ziel. “Van mijn grootouders kreeg ik mee dat ik me deftig moest kleden”, vertelt de jongeman, die opgroeide in de sociale woonwijk Nieuwe Stad en zich inzet voor Vooruit. “Met mijn kledij laat ik ook zien dat je niet welgesteld hoeft te zijn om iets te bereiken.”