Doelman Fabrice Ondoa ligt onder contract bij KV Oostende.
Volledig scherm
Doelman Fabrice Ondoa ligt onder contract bij KV Oostende. © BELGA

Lockdownfeestje bij KV Oostende-doelman Fabrice Ondoa stilgelegd, club beraadt zich over sancties

OostendeAfgelopen weekend heeft de lokale politie van Oostende een lockdownfeest stilgelegd bij KV Oostende-speler Fabrice Ondoa. De doelman had verschillende mensen uitgenodigd op zijn appartement in de Koningsstraat, pal in het centrum van de stad. Het KVO-bestuur onthoudt zich voorlopig van commentaar. 

 1. Hoteluitbater doet duidelijke oproep: “Kom deze winter naar de kust, er is genoeg te beleven én het is veilig”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Hoteluitba­ter doet duidelijke oproep: “Kom deze winter naar de kust, er is genoeg te beleven én het is veilig”

  “Ja, wij blijven open, ook al raken we maar nipt uit de kosten. Kom dus zéker naar de kust.” Terwijl de meeste Ibis-hotels in Vlaanderen gesloten blijven, blijven de vestiging aan zee gasten ontvangen. Volgens Wim Maervoet van Ibis Knokke-Heist is er in de kustgemeente - waar nog de helft van alle hotels open is - meer dan genoeg te beleven. Dat beamen ze bij het gemeentebestuur van Knokke-Heist, meer zelfs. “We blikken tevreden terug op de voorbije maanden.”
 2. Wordt er te snel gereden in de Oostendse wijken? “Het is eerder een gevoel dat leeft, maar we werken er wel aan verkeersluwe straten”
  Oostende

  Wordt er te snel gereden in de Oostendse wijken? “Het is eerder een gevoel dat leeft, maar we werken er wel aan verkeerslu­we straten”

  Door de verkeersdrukte op de Torhoutsesteenweg kiezen veel automobilisten voor een alternatieve route langs de wijk Stene of de Leeuwerikenstraat. Ook in de Frère Orbanstraat is volgens gemeenteraadslid Karel Labens (sp.a-stadsmakers) een onveiligheidsgevoel, omdat auto’s er te snel rijden. Volgens schepen Björn Anseeuw en korpschef Philip Caestecker blijkt uit objectieve gegevens dat de situatie meevalt. “Maar het is ons doel om het centrum autoluw te maken en enkel bestemmingsverkeer toe te laten in de wijken. We zijn daar volop mee bezig.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"