Het lijk werd aangetroffen in een leegstaand pand in de Koninginnelaan in Oostende.
Volledig scherm
Het lijk werd aangetroffen in een leegstaand pand in de Koninginnelaan in Oostende. © Bart Boterman

Lijk in kraakpand: verdachte en slachtoffer kregen het eerder al met elkaar aan de stok

OostendeHet lijk dat donderdagmorgen werd aangetroffen in de kelder van een leegstaand pand in de Koninginnelaan in Oostende, is volgens het Brugse parket dat van een man (35) met Eritrese nationaliteit. De man was ernstig verminkt, met snijwonden en brandplekken op zijn lichaam. Dat werd bevestigd aan onze redactie.

 1. Ook Hertstraat en Marie-Joséplein worden binnenkort onder handen genomen: “Zijstraten moeten even mooi zijn als grootste winkelstraten”
  Oostende

  Ook Hertstraat en Ma­rie-Joséplein worden binnenkort onder handen genomen: “Zijstraten moeten even mooi zijn als grootste winkelstra­ten”

  Het einde van de werken in de Christinastraat is in zicht, en dat luidt meteen de volgende fase van de opwaardering van de winkelwandelstraten in. In februari is de Hertstraat tussen de Adolf Buylstraat en de Langestraat aan de beurt. Die moet er net zo aantrekkelijk als de Adolf Buylstraat uitzien tegen eind mei. “De zijstraten van de grootste winkelstraten zijn minstens even belangrijk en daarom willen we ze dezelfde look en feel geven.”
 2. KVO-supporter Martin Heylen wikt en weegt ‘zijn’ ploeg: “Als er versterking komt in drie linies, redden we ons”
  Oostende

  K­VO-supporter Martin Heylen wikt en weegt ‘zijn’ ploeg: “Als er verster­king komt in drie linies, redden we ons”

  De slechte prestaties van KV Oostende raken elke fan in het hart. Dat is bij jarenlang ambassadeur en supporter Martin Heylen niet anders. De televisiemaker zit steevast in de tribune en heeft zo zijn eigen visie op de gang van zaken bij zijn club én het spelletje in 't algemeen. “Eigenlijk verglijdt voetbal kijken naar het aanmoedigen van twee ‘winkels’ tegen elkaar.”