De afbraakwerken langs de Torhoutsesteenweg. Rechts: Gemeenteraadslid Vanessa Vens doet een oproep om het schip te redden.
Volledig scherm
De afbraakwerken langs de Torhoutsesteenweg. Rechts: Gemeenteraadslid Vanessa Vens doet een oproep om het schip te redden. © rv/Benny Proot

Ligt er echt Vikingschip uit de 4de eeuw onder bouwproject in Oostende? “Dit zou een unieke vondst zijn”

OostendeHet wrak van een schip van 15 meter lang, waarmee de Vikingen gevaren hebben. Dat ligt waarschijnlijk metersdiep begraven langs... de Torhoutsesteenweg in Oostende. Op die plaats zijn momenteel afbraakwerken voor een nieuw bouwproject plaats. “Als dit klopt, wordt dit erg belangrijk voor onze stad”, zegt gemeenteraadslid Vanessa Vens (Vooruit). Het agentschap Onroerend Erfgoed volgt intussen de werf op.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.