De onbkende vrouw werd op 6 augustus aangetroffen in Oostende.
Volledig scherm
De onbkende vrouw werd op 6 augustus aangetroffen in Oostende. © RV

Levenloze lichaam van vrouw aangetroffen in de Vaargeul van Oostende: parket verspreidt opsporingsbericht

OostendeOp zaterdag 6 augustus 2022 om 07.10 uur werd het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen in de Vaargeul van Oostende. Tot op heden kon de identiteit van deze vrouw niet achterhaald worden. Daarom verspreidt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge nu een opsporingsbericht.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Bouwvergunning voor nieuw dierenasiel verloopt na twee jaar discussie over financiering. “Stadsbestuur is onbetrouwbaar”
  oostende

  Bouwvergun­ning voor nieuw dieren­asiel verloopt na twee jaar discussie over financie­ring. “Stadsbe­stuur is onbetrouw­baar”

  Volgende week verloopt de bouwvergunning die vzw Blauw Kruis van de kust gekregen had om een nieuw dierenasiel te bouwen. Twee jaar geleden werd de vergunning afgegeven, maar de stad kwam niet over de brug met het resterende budget dat door het vorige schepencollege was beloofd. Een jaar geleden werd een bemiddelaar aangesteld om het dossier uit het slop te trekken, maar dit leverde nog geen resultaten op. In het dierenasiel zijn ze het meer dan beu. “We hebben nog geen enkel concreet voorstel gekregen om tot een oplossing te komen”, zegt voorzitter Fabrice Goffin.