Het initiatief voor de Late Night Shopping gaat uit van de vzw Centrummanagement in samenwerking met Toerisme Oostende vzw en het Economisch Huis Oostende.
Volledig scherm
Het initiatief voor de Late Night Shopping gaat uit van de vzw Centrummanagement in samenwerking met Toerisme Oostende vzw en het Economisch Huis Oostende. © rv

Late Night Shopping in Oostende met modeshows in de stad

OostendeOp vrijdag 27 mei blijven heel wat Oostendse winkels in het centrum open tot 21 uur voor de Late Night Shopping.: Ze verwennen de klanten met extra attenties. Nieuw dit jaar zijn de gezamenlijke modeshows op verschillende plaatsen in de stad.

 1. Dolleman (27) die taxichauffeurs en nachtwinkeluitbater toetakelde, heeft 
Tourette-syndroom: “Hij gaf 25 slagen in 18 seconden”
  Oostende/Brugge

  Dolleman (27) die taxichauf­feurs en nachtwin­kel­uit­ba­ter toetakelde, heeft Tourette-syn­droom: “Hij gaf 25 slagen in 18 seconden”

  Een 27-jarige Oostendenaar riskeert een strenge celstraf voor zwaar geweld tegenover twee taxichauffeurs en een nachtwinkeluitbater in Brugge en Oostende. Eén van de hallucinante feiten werd geregistreerd door dashcambeelden. “De beklaagde gaf de taxichauffeur in kwestie liefst 25 slagen in amper 18 seconden”, vertelde de procureur.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.