KWB en Helpende Hand bezorgen kinderen leuke sintcadeaus

Onder het motto ‘Ieder kind een Sint’ zamelde de KWB van Mariakerke flink wat speelgoed in voor kinderen uit kansarme gezinnen.

0 reacties

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. Zijn deze twee vrouwen op inbrekerspad in Oostende en Bredene? “Gewacht tot we vertrokken waren, flat in grote wanorde achtergelaten”
  Oostende/Bredene

  Zijn deze twee vrouwen op inbrekers­pad in Oostende en Bredene? “Gewacht tot we vertrokken waren, flat in grote wanorde achtergela­ten”

  Johan De Jonghe (58) uit de Verlaatstraat in Oostende trof woensdagmiddag zijn flat aan in grote wanorde. Alles werd doorzocht en er bleek heel wat gestolen. “Twee dames werden in de buurt gespot voor en na de inbraak. Zij zitten er ongetwijfeld voor iets tussen. Een buurvrouw zag ze ook de hele tijd observeren.” Mogelijk zijn ze ook verantwoordelijk voor andere inbraken, zoals op dinsdag in Bredene.