-
Volledig scherm
- © Photo News

KV Oostende neemt maatregelen na onvrede tijdens match met Club Brugge

Het bestuur van KV Oostende neemt maatregelen, nadat veel fans zich misnoegd uitlieten over de aanwezigheid van Brugge-supporters in de thuistribunes. 

0 reacties

 1. Comedian Piv Huvluv brengt nieuwe voorstelling éérst uit als boek: “Een bijzondere uitdaging tijdens de lockdown”
  PREMIUM
  Oostende

  Comedian Piv Huvluv brengt nieuwe voorstel­ling éérst uit als boek: “Een bijzondere uitdaging tijdens de lockdown”

  Piv Huvluv, Oostendenaar Jan Cattrijsse, speelde eigenlijk met het idee om een boek te maken op basis van een afgewerkte voorstelling. Omdat optreden er niet inzat, veranderde Piv het geweer van schouder: eerst een volwaardig boek schrijven, en daaruit straks een nieuwe show puren. Voor ‘Zoiets verzin je niet’ putte hij inspiratie uit zijn legerdienst. “Ik vind het gemakkelijker om met mezelf te lachen dan moppen te maken over het publiek of BV’s.”
 2. Boek over 40 jaar KV Oostende in de maak: “Ook al behaalden we geen landstitels of bekers, een rijke geschiedenis hebben we wél”
  PREMIUM
  Oostende

  Boek over 40 jaar KV Oostende in de maak: “Ook al behaalden we geen landsti­tels of bekers, een rijke geschiede­nis hebben we wél”

  Het is nog meer dan twee maanden ver, maar bij veel Oostendenaars staat de datum van 22 juni omcirkeld in hun agenda. Op die dag is het precies veertig jaar geleden dat voetbalclubs AS en VG Oostende samensmolten tot KV Oostende. Voor superfan Kris Heddebauw (48) hét moment om met een boek uit te pakken: ‘40 jaar supporter’. Reserveren en bestellen kan nu al.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen