De politie stelde een perimeter in en de Koningsstraat was afgesloten.
Volledig scherm
De politie stelde een perimeter in en de Koningsstraat was afgesloten. © Bart Boterman

Kusttram rijdt tegen raam dat op verhuislift staat, liftbestuurder krijgt glas bovenop zich. “We zijn in shock”

Bij een bizar ongeval met de kusttram heeft dinsdag een 41-jarige Oostendenaar zware verwondingen opgelopen. Arbeiders waren met een verhuislift ramen naar boven aan het brengen in een appartementsgebouw. Toen de kusttram voorbijreed, raakte die een raam. Het glas kwam terecht op de man die de verhuislift bestuurde. Hij is er erg aan toe, maar zijn toestand zou stabiel zijn.

  1. Wielrenner Ward Vander Meiren (37) kruipt drie maanden na zwaar fietsongeval opnieuw op fiets: “Op Facebook een halve crimineel genoemd worden, dat kwetst”
    PREMIUM
    Roeselare

    Wielrenner Ward Vander Meiren (37) kruipt drie maanden na zwaar fietsonge­val opnieuw op fiets: “Op Facebook een halve crimineel genoemd worden, dat kwetst”

    Amper drie maanden nadat hij levensgevaarlijk gewond raakte bij een fietsongeval tijdens een trainingsrit in Kemmel (Heuvelland), heeft eliterenner zonder contract Ward Vander Meiren (37) uit Roeselare al voor het eerst opnieuw buiten gefietst. Hij werkt nog volop aan zijn volledig herstel maar blikt toch al opnieuw vooruit. “Het is mijn droom om in 2021 toch nog eens voor een mooi resultaat te gaan in de Hel van Kasterlee, de zwaarste crossduatlon van het land.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement