Het voertuig werd in de flank aangereden door de kusttram.
Volledig scherm
Het voertuig werd in de flank aangereden door de kusttram. © Leen Belpaeme

Kusttram en auto botsen aan Marie-Joséplein

Aan het Marie-Joséplein in Oostende voltrok zich maandagmiddag een ongeval tussen de kusttram en een personenwagen. Het verkeer rond het plein ondervond heel wat hinder.

1 reactie

 • Joan Lute

  2 jaar geleden
  Wij wonen al jaren pal naast dit transpoor en tientallen keren per dag moet de tram toeteren en bruusk remmen omdat automobilisten steeds meer de regels naast zich blijven neerleggen. Wij zijn in ieder geval als voetgangers dubbel voorzichtig wetende dat we naast een racecirquit wonen waar snelheidsbeperking, rode lichten en zebrapaden almaar minder gerespecteerd worden.
 1. “Hoe start je een rouwproces als je baby niet eens bestaansrecht krijgt?”: Vzw Boven de wolken ijvert op vijfde verjaardag voor erkenning van elk doodgeboren kind
  Oostende

  “Hoe start je een rouwproces als je baby niet eens bestaans­recht krijgt?”: Vzw Boven de wolken ijvert op vijfde verjaardag voor erkenning van elk doodgebo­ren kind

  De Oostendse vzw Boven de wolken viert haar vijfjarig bestaan met een campagne voor de erkenning van alle doodgeboren kinderen. De vzw begeleidt al 5 jaar ouders in hun rouwproces door hen gratis een fotoreportage aan te bieden van hun sterrenkindje. De organisatie biedt nu ook geboorteaktes aan op haar website. Symbolisch weliswaar, zodat ouders ook een tastbare herinnering krijgen. “5 jaar en bijna 3.000 fotoreportages later, kunnen we zeggen dat de nood van sterrenouders in België enorm groot is om een mooie herinnering te bewaren aan hun overleden baby.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen