feesten op zondagmiddag in het Kursaal met Elevate, een idee van Yoshi Petit en Axel Goudesone
Volledig scherm
feesten op zondagmiddag in het Kursaal met Elevate, een idee van Yoshi Petit en Axel Goudesone © Benny Proot

Kursaal lanceert opvallend partyconcept op zondagmiddag in Rooftopbar. “We zetten volop in op beleving op deze unieke locatie met zicht op zee”

OostendeHet Kursaal pakt in het voorjaar uit met een nieuw partyconcept in de zaal waar vroeger de Ostend Queen gevestigd was. Mensen zullen in The Rooftop in Oostende kunnen feesten met Elevate, op zondagmiddag zowaar. Het idee dat je uitgaansavond al ’s middags start is relatief nieuw voor onze regio, maar heeft zijn succes al bewezen in grootsteden zoals Amsterdam en Parijs. “Je kan op deze unieke locatie genieten van een prachtige zonsondergang terwijl je aan het feesten bent.”

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Volle Petrus- en Pauluskerk neemt afscheid van ereburgemeester Julien Goekint: “Hij wilde de beste zijn in alles wat hij deed. Hij was geen soldaat, maar een commando”
  Oostende

  Volle Petrus- en Pauluskerk neemt afscheid van ereburge­mees­ter Julien Goekint: “Hij wilde de beste zijn in alles wat hij deed. Hij was geen soldaat, maar een commando”

  Honderden mensen zakten zaterdag af naar de Petrus en Pauluskerk om afscheid te nemen van Julien Goekint. De bekende ondernemer overleed op 20 januari op 93-jarige leeftijd. Zoon Koen Goekint blikte terug op het gevulde leven van zijn vader, die het bedrijf Goekint Graphics uitbouwde tot een referentie in de regio en daarnaast ook zeventien jaar burgemeester van Oostende was.